fm autószerviz Javítási tippek, amelyeket tudnia kell

Ha nem hozza meg a helyes döntéseket az fm autószerviz javításával kapcsolatban, akkor fájdalmas világban maradhat. Legközelebb, amikor az fm autószervizmobile kapcsán döntésekkel szembesül, biztosnak kell lennie abban, hogy tudja, mit csinál. Olvassa el az olvasást, hogy mindig tájékozott maradjon az autójavítási döntésekről, amikor ezek bekövetkeznek.

Rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncsok futófelületét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságosak-e. A gumiabroncsokat, amelyek kevesebb mint negyed hüvelyk futófelülettel kell felváltani. Vegye figyelembe a gumiabroncsok felületén lévő esetleges horoncokat vagy vágásokat is, mivel ez gyenge területet jelezhet, amely robbanthat fel és balesethez vezethet vezetés közben.

Mielőtt autóját boltba adná, ismerje meg a javítás költségeit. Ha nem biztos benne a dolgokban, kérjen magyarázatot. Valószínűleg nem akarja felszámítani a díjakat az autó javítása után.

A rozsda elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy gyakran mossa meg autóját. Végül az autók rozsdák, de késleltethető a vegyi anyagok és a só lemosásával, amint csak lehet. Viasz használata jelentősen megvédi a festéket.

Mielőtt a járművet fm autószerviz javítóműhelybe viszi, ellenőrizze online véleményét. Ez tudatja Önnel, hogy mások hogyan érzik magukat az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. Ezeket az áttekintéseket használhatja a megbízhatatlan mechanika kiküszöbölésére, és készítsen egy listát azokról a szerelőkről, akikkel kapcsolatba szeretne lépni árajánlat céljából.

Ha a fényszórók tompa fényt bocsátanak ki, akkor csak piszkosak lehetnek. A szennyeződés és a zsír nagymértékben tompítja a fényszórókat. Tisztítsa meg autója fényszóróit és a hátsó lámpákat üvegtisztítóval.

Kérdezze meg fm autószerviz szerelőjét az A.S.E. tanúsítvány. Az fm autószervizmotive Service Excellence Országos Intézete évente kétszer tesztet tesz rá. Ennek a tanúsításnak a megszerzéséhez a szerelőknek írásbeli tesztet kell teljesíteniük, miközben körülbelül két éves gyakorlattal rendelkeznek az fm autószerviz mechanikájában és javításában. Ez a tanúsítás növeli esélyét arra, hogy kompetens szerelőket találjon.

Ne add át a kulcsokat, amíg nem beszélt mind az árról, mind a munkaerő arányáról. Néhány üzlet elrejti az árait, ezért feltétlenül olvassa el a finoman nyomtatott szöveget és tegyen fel kérdéseket, amikor csak szükséges. Hogy számláznak? Egyes szerelők számláznak Önnek a gyártók által becsült munkaidőre vonatkozóan, amellyel együtt dolgoznak. A kisebb javítások olyan munkáknak tekinthetők, amelyek teljes gyártói munkát igényelnek egyes gyártók számára.

Válasszon szerelőt, aki szívesen elmagyarázza neked a problémát. Egyes szerelők úgy érzik, hogy annyit tudnak, hogy az ügyfél soha nem tudott megérteni, de még ha nem is érti teljesen a problémát vagy a folyamatot, örömmel próbálják megpróbálni mindent, hogy tájékoztassák róla. Ez egy hatalmas jel, hogy mindenütt jó szerelők.

Ha mindent felhasznál, amit itt megtanult, akkor legjobban részesül majd, amikor az fm autószerviz javításával kapcsolatos döntésekkel szembesül. Tudja, hogy túl sokat akar fizetni, vagy olyan autóval ülni, amely nem működik. Ehelyett azt szeretné tudni, hogy autója jó kezekben van.

Copyright Masszázs