Vásároljon több ügyfelet a cikkmarketing révén, és növelje értékesítését

A cikkmarketing egy nagyszerű otthoni vállalkozás, amelybe ma be lehet kapcsolódni. Mivel a cikkek iránti igény arra irányul, hogy nagyobb forgalmat irányítsanak webhelyekre, jellegzetes internetes jelenlétet hozzanak létre, és üzenetet küldjenek az új ügyfelek bevonására, egy egész iparág indult el a minőségi tartalom létrehozása és értékesítése körül. Több dolgot is tudnia kell, ha bele akar lépni a cselekvésbe. Ez a cikk segíthet az indulásban.

Ne tegyen közzé egy cikket webhelye több URL -címe alatt. Ez gyorsan csökkentheti webhelye értékét, mivel a Google gyakran figyelembe veszi a linkek minőségét és számát, amikor eldönti, hogy egy oldal rangsorolásra kerül -e. Egy darab több címkével való hivatkozása rendben van, ha végül mindegyik ugyanahhoz az URL -hez mutat.

Adjon módot olvasóinak, hogy megosszák tartalmukat. Ha valaki élvezi a tartalmát, és meg akarja osztani, akkor ezt mindenképpen engedélyeznie kell. Minél több egyéni tartalmat oszt meg, annál inkább megjelenik webhelye a keresőmotorok számára. A megosztás növelheti az olvasóközönséget is, mivel lehetővé teszi, hogy azok az emberek, akik esetleg nem keresnek rá, láthassák a tartalmadat.

Ne írd meg a nagy amerikai regényt! Amikor az emberek információt keresnek az interneten, általában nem akarnak ezer szót elolvasni. Tanuljon meg megfelelően szerkeszteni, hogy érdekes, olvasható, élénk módon közvetítse üzenetét. Az online olvasók nagyra értékelik azokat a 300-500 szóból álló cikkeket, amelyek tömören közvetítik üzenetüket.

Ellenőrizze és ellenőrizze újra a cikket, hogy nincs -e benne hiba. Nem szeretne semmilyen hibát tartalmazni a cikkében, legyen szó helyesírásról, nyelvtanról vagy formázásról. Ha engedélyezi, hogy ezek a hibák átcsúszjanak a beküldéskor, akkor sok hitelességét elveszíti az olvasóival szemben, akik máshol keresik a pontosságot.

Légy kedves és barátságos mindenben, amit teszel. Cikke során mindig engedje, hogy személyisége ragyogjon, de ne felejtse el ezt megtenni más kommunikációs formákban is. Mindig ugyanazt a stílust kell használnia a cikkekhez, blogleírásokhoz, megjegyzésekhez, e -mailekhez és minden máshoz, amely más személyt érint.

Használjon cikkforrás mezőt. Ez egy keretes doboz minden cikk végén. Ez egy kis háttér -információt ad az olvasónak a cikk szerzőjéről, ahol további cikkeket találhat ugyanattól az írótól, minden projektről, amelyen éppen dolgozik, és néha képet is tartalmaz.

Készíts E -könyvet. Ez egyfajta portfólió, az összes írt cikk gyűjteménye. Nem szeretné, ha túl kicsi lenne, ezért várja meg, amíg nagyszámú cikket gyűjtött össze. Ezzel megmutathatja íráskészségét, vagy eladhatja cikkgyűjteményeket kereső embereknek.

Érdemes összekeverni az általad írt cikkeket, így sokféle lehetőség közül választhatsz. Ne csak „Kérdések és válaszok” ť darabokat vagy „hogyan” útmutatókat írjon. Váltogassa ezeket a stílusokat, vagy dobja be a "top 10" listát. Váltogassa végig a különböző típusokat, és nézze meg, melyek vonzzák a legtöbb figyelmet.

Hozzon létre tartalmat hirdetésekhez és cikkekhez, kérjen interjút olyan neves személyekkel, akik ismerik az Ön iparágát. Engedélyükkel alakítsák át az interjút egy cikk formájává, amelyet online kiadványokhoz lehet benyújtani, vagy a saját webhelyén közzé lehet tenni. A nagyobb hatás érdekében tegye rendszeressé a darabot, és vegye fel a szakértők és szakemberek körét, akik tanúsíthatják a márka minőségét.

A cikkmarketing segítségével rendezett kis jövedelemhez juthat, de mindenképpen tudnia kell, milyen lépések és módszerek hasznosak a gyakorlatban. Függetlenül attól, hogy professzionális cikkmarketingre vágyik, vagy „csináld magad” projektként szeretnéd megvalósítani, ezek a tippek segíthetnek.

Copyright Masszázs