Szilárd mobiltelefon-tippek és trükkök, amelyeket ma használhat

Szeretne új mobiltelefont szerezni? Nehezen tudja kitalálni, melyiket vegye meg? Néhány ember számára a mobiltelefonok bonyolultak lehetnek. Ez a cikk betekintést nyújt. Ha befejezte, nagyobb hatalmat érez a mobiltelefonokkal kapcsolatos ismereteivel kapcsolatban.

Ha mobiltelefonjának akkumulátora meglehetősen gyorsan lemerül, érdemes az alkalmazások felé néznie. Amikor egy alkalmazás fut, akkor használja az akkumulátor egy részét. Ha nem alkalmaz egy alkalmazást, feltétlenül zárja be. Így nem kell aggódnia a lemerült akkumulátor miatt.

Fontoljon meg egy kis tárgyalást a mobiltelefon áráról. Igen, tárgyalhat a legtöbb mobiltelefonüzletben. És néha még működik is! Lehet, hogy ez sem költségmegtakarítás. Kipróbálhat egy ingyenes tokot az új mobiltelefon megvásárlásával. Addig nem tudod, amíg meg nem próbálod.

Mielőtt megvásárolná az esetet a szállítóboltban, nézze meg online annak árát. Az online kiskereskedők, mint az Amazon.com, gyakran pontosan ugyanabban az esetben fordulnak elő, csak sokkal kevesebbért. 20% -ot vagy annál többet takaríthat meg a költségeken. Ne feledje, hogy a kereskedő arra kényszeríti Önt, hogy prémium áron vásárolja meg ezeket a kiegészítőket. Végezze el a kutatást.

Ne fektessen be okostelefonba, hacsak nem biztos benne, hogy igényei vannak. Bár az okostelefonok drágák, sok remek funkciót tartalmaznak. A fő kérdés az, hogy sok embernek csak egy alapvető telefonra van szüksége a telefonhíváshoz. Ha okostelefont vásárol, ez magasabb vételárat és magasabb havidíjat is jelent. Ezt nem biztos, hogy bölcs dolog.

Ha van egy újabb modell telefonja, valószínűleg nem kell pazarolnia a pénzét egy divatos tokra. A mai mobiltelefonok tartós anyagokból készülnek, amelyek képesek elütni és ledobni. A tokra valóban csak a vonzó megjelenés miatt van szükség, nem pedig a telefon biztonságának megőrzésére.

Ha szeretnél fényképeket készíteni a mobiltelefonoddal, ne felejtsd el használni a zoomot. Nem nagyítja a kamerák módját. Lehet, hogy csak egy kép lesz, amely homályos. Ez azért van, mert a képpontokat nagyítja, nem pedig valóban közelebb kerül a képhez.

Görgesse végig a mobiltelefon könyvtárát, és nézze meg, mely számokat tárcsázza leggyakrabban vagy melyek a legfontosabbak. Írja meg vagy írja be ezt a rövid listát, és tartsa a pénztárcájában vagy erszényében. A mobiltelefon elvesztése elég rossz lehet, de még ennél is rosszabb az összes telefonszám elvesztése. Ez különösen igaz, ha csak egy barátjának házában hagyta, és egy telefonhívás során megtalálta.

Ha csak mobiltelefonját használja wi-fi-vel otthonában, akkor fontolóra veheti az okos telefonhoz csatolt drága adatcsomag eldobását. Biztos, hogy ez nem mindenkinek való. De ha csak azt a telefont használja beszélgetésre, akkor miért kell fizetnie a további (és drága) adatköltségeket?

Ez a cikk a mobiltelefonok mögött álló alapvető technológiák egy részével foglalkozott. Készítsen magának csalólapot, ha szükséges. Akkor a legtöbbet hozhatja ki mobiltelefonjából. Mindig nyugodtan keresse meg a keresett válaszokat. Ha szükséges, térjen vissza erre az oldalra.

Copyright Masszázs