Az online kereséssel vállalkozót találhat a környéken

Ha van egy mézes-teendő lista, akkor mindig arra vár, hogy valaki más megjavítson valamit a háza táján, amit könnyen megtehetne maga is. Íme néhány egyszerű otthonfejlesztési tipp, amelyet még egy kezdő is képes lenne teljesíteni. Vedd kezedbe az otthonodat, és tedd meg magad, amit kell.

A konyha felújítása során kerülje a csempézett pultokat. A csempézett munkalapok kevésbé higiénikusak, mint a gránit vagy kőből készült munkalapok, mivel élelmiszerek és egyéb szennyeződések rakódhatnak le a csempék közötti terekben. A csempés munkalapok is megrepedhetnek vagy akár össze is törhetnek, ha nehéz edényt ejtenek rájuk, ellentétben a modernebb anyagokból készült munkalapokkal.

A tetőkben bármikor előfordulhat kis szivárgás, így néhány 3 hüvelykes alumínium szalag segítségével gyorsan és nagyon hatékonyan befoltozhatja őket. Vegye le a papír hátlapot, mielőtt a szalagot sima és tiszta felületre helyezi. A szalag vízálló felületet hoz létre a repedések fedezésére.

Vásároljon átlátszó műanyag tárolódobozokat, amelyek segítenek rendezni a rendetlenséget a garázsban. Jelölje fel műanyag dobozait, és győződjön meg arról, hogy egymásra rakhatók. Ez a taktika nem fog sokba kerülni, és megóvja dolgait a rovaroktól.

A raktározási projektek kiváló módja annak, hogy megnedvesítse a lábát a lakásfelújítási folyamat során. Ha van otthonában seprűszekrény, fontolja meg, hogy egy kis kamrává alakítsa. Könnyen rögzíthető az ajtó belső oldalára kis állványok, és helyet alakíthatunk ki a konzerveknek és fűszereknek. Ha tud mélyebb polcot rakni, akkor olyan dobozokat vagy konyhai eszközöket is tárolhat, amelyeknek nem sok haszna van.

Amikor a következő projekt sikeres befejezéséről van szó, kevés dolog olyan hasznos, mint a megfelelő eszközök megléte a munkához. A munkákat könnyebben, és ami még fontosabb, helyesen lehet elvégezni a megfelelő eszközökkel. Győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan kell használni a szerszámait, mivel a megfelelő szerszám szakképzetlen kezekben még mindig katasztrófa lehet.

A konyha vagy a fürdőszoba padlójának cseréje különösen egyszerű, ha ragasztós hátterű vinillapokat használ. Könnyebben kezelhető, mint a hengerelt vinil padló, és kevésbé rendetlen, mint a ragadós ragasztóanyagot igénylő hagyományos vinil csempék – ez egy gyors módja a padló frissítésének. Előfordulhat, hogy tovább tart a régi padló lerakása, mint az új csempék lerakása.

A hosszabbítók és kábelek könnyen összegabalyodhatnak. Nincs is annál idegesítőbb, mint egy hosszabbítóért nyúlni, és rájönni, hogy összegabalyodott. A hosszabbító kábelek összegabalyodásának megelőzése nagyszerű módja annak, hogy használaton kívül gondosan feltekerje őket egy vödörbe. Így amikor szüksége van rájuk, egyszerűen csak hozzányúlhat és használhatja.

Most több dologra kell gondolni, amikor otthoni projekteket készít. Ne vásároljon Kínában gyártott fali táblát, kőzetlemezt és gipszkartont. Az Egyesült Államokban építésre használt gipszkartonok nagy részét 2005 óta importálják Kínából. Ennek nagy része elfogadhatatlan minőségellenőrzésen megy keresztül. A Kínából származó gipszkarton néha ártalmas gázt tartalmaz, amely károsíthatja az elektromos vezetékeket.

Ha lakásfelújítási munkákat tervez a házán, egy jó háztulajdonos kiváló minőségű anyagokra és berendezési tárgyakra költi a pénzét, nem pedig drága dekorációt és berendezési tárgyakat vásárol. Olyan projektekbe szeretné fektetni a pénzét, amelyek javítják otthona értékét, nem csupán a megjelenését. A lámpatestek az otthonnál maradnak, és növelhetik annak értékét.

Most már látja, hogy néhány ház körüli feladat nem feltétlenül olyan nehéz, mint azt eredetileg gondolta. A ház körüli feladatok elvégzésének képességével felszabadíthat egy kis időt arra, hogy mással együtt szórakozzon, vagy egyszerűen csak lazítson és pihenjen.

Copyright Masszázs