Minden, amit tudnia kell az Ajtó és Ablakcsere-ről

Hozza ki a legtöbbet az Ajtó és Ablakcsere készülékéből, ha csak megtanulja teljes mértékben használni. Olyan sok hasznos alkalmazás és szolgáltatás található, hogy az Ajtó és Ablakcsere használata végtelennek tűnik. Nem számít, milyen érdeklődési körébe tartozik az élet, vagy amire szüksége van egy telefonból, az Ajtó és Ablakcsere általában meg tudja csinálni. Tudnak olyan dolgokat is csinálni, amelyekről talán még csak nem is álmodtál. Használja az e cikkben található tippeket, hogy segítsen megtalálni az Ajtó és Ablakcsere teljes körű kiaknázásának további lehetőségeit.

Ha a Safari programot használja az Ajtó és Ablakcsere interneten való böngészéséhez, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com", "tartsa lenyomva a" .com "gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, görgeti a legnépszerűbb webhely-kiterjesztéseket, beleértve a .org, .net és .edu.

Az Ajtó és Ablakcsere kiváló tárolóeszközt gyárt. Képek, videók és névjegyek tárolására használható. Ez leegyszerűsíti az életét, és segít megszabadulni számos más eszköztől, ahelyett, hogy csak egyre koncentrál. Az Ajtó és Ablakcsere jó mennyiségű tárhelyet kínál, és további alkalmazások lehetővé teszik, hogy növelje azt a helyet, ha szükséges.

Használja az Ajtó és Ablakcsere eszközt edzőeszközként. A karszalaggal és a rendelkezésre álló sok kiváló fitneszalkalmazás egyikével az Ajtó és Ablakcsere GPS-jét használhatja futásának, kerékpáros útvonalainak, gyalogútjainak és egyebek nyomon követéséhez. Ezen alkalmazások közül sok automatikusan szinkronizálja az edzésinformációkat egy weboldallal, lehetővé téve az előrehaladás könnyű nyomon követését. Szinkronizálhatnak a kedvenc közösségi hálózatokkal is.

Ahhoz, hogy a kedvenc weboldala egy kicsit gyorsabb és sokkal könnyebb legyen, állítsa weblapjává. Annak ellenére, hogy ezt nem lehet olyan egyszerűen elvégezni, mint ahogyan a Safari a Mac számítógépen képes lehet elérni, a kedvenc oldalát egyszerűen csak egyetlen érintéssel érheti el. Adja hozzá az oldalt a könyvjelző listájához, majd ellenőrizze, hogy az a lista tetején található-e. Ily módon csak pár csap van a kedvenc oldalától.

Ha az Ajtó és Ablakcsere készüléket hallgatja kedvenc mp3-jainak lejátszására, használja ezt a trükköt. Ha véletlenszerűen cserél egy másik dalra, egyszerűen rázza meg a telefont egy csuklójával. Ez tökéletes azok számára, akik inkább hallgatnak, de nem akarnak állni, és időt vesznek egy másik dal kiválasztására.

Ha aggódik az Ajtó és Ablakcsere elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes Find My Ajtó és Ablakcsere szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi a telefon GPS-jének használatával, hogy megkeresse a telefon helyét. Ezután csengetheti (hogy megtalálja, ha közel van), vagy zárolhatja és törölheti a telefon adatait, ha ellopták.

Még ha nem is tervezi egy ideig használni az Ajtó és Ablakcsere készüléket, akkor azt elhalt akkumulátorral kell tárolni. Hagyja, hogy a telefon minden alkalommal teljesen feltöltse a töltőt, nem engedi, hogy lemerüljön. Ellenkező esetben fennáll annak veszélye, hogy hátrányosan befolyásolja az akkumulátor kémiai összetételét, és esetleg károsíthatja a telefont.

Az Ajtó és Ablakcsere leveleiben egyszerűen elmentheti egy kép másolatát, amelyet később megnézhet. Csak érintse meg a képet néhány másodpercre, és elmentésre kerül a tárolt képekhez. Ezután bármikor elérheti, ha újra meg szeretné tekinteni, felteheti az interneten, vagy továbbadja egy barátjának.

Mint láthatja, az Ajtó és Ablakcsere olyan sokféle módon rendelkezik, hogy felhasználható. Nagyszerű funkciók és a mindennapi alkalmazásban létrehozott új alkalmazások mellett a leginkább homályos érdeklődésre képes kiszolgálni. Az Ajtó és Ablakcsere gyorsan nélkülözhetetlenné válhat, ha megtanulja használni. Kíváncsi lesz, hogy élhettél volna egy nap nélkül is.

Copyright Masszázs