Laptop információkat keres? Olvassa el ezt


Sokan szeretnének laptopot, de sokan közülük nem értik a technológiát. Ez a cikk segít eligazodni a mai laptopok számos lehetőségében. Ezek a kiváló tippek segítenek megérteni a laptopokat, amelyek megvásárlását fontolgatja.


Mielőtt új laptopot vásárolna, döntse el, mennyi pénzt tud rá költeni, tudja, mire fogja használni. Ha egyszerűen csak üzleti vagy iskolai célokra kell egy laptop, akkor is kaphat egy nagyszerű laptopot. Ebben az esetben győződjön meg róla, hogy a Microsoft Office már be van töltve a számítógépére.


Mielőtt döntene egy új laptop mellett, először hasonlítsa össze az árakat az interneten. Gyakran előfordul, hogy a weben sokkal kedvezőbb árakat talál, mint a boltokban. Érdemes utánajárni, különösen, ha néhány napot tud várni az új laptop beszerzésére.


Nézze meg az ajánlásokat és a véleményeket, mielőtt laptopot vásárol. Az új laptopok mindig nagyszerűnek tűnnek, de az úton kellemetlen igazságokat fedezhet fel. Más fogyasztók hasznos információkkal szolgálhatnak.


Ne vásároljon laptopot kizárólag az ár alapján. Igen, az olcsó laptopok sok nehezen megkeresett pénzét tarthatják a pénztárcájában, de hajlamosak lehetnek a meghibásodásra is. Hosszú távon többe kerülhet Önnek, ha úgy dönt, hogy korán az olcsóság mellett dönt.


Lehet, hogy olcsóbb laptopot szeretne, de vegyen annyi akkumulátoros üzemidőt, amennyit csak megengedhet magának. Az idő előtti lemerülés a leggyakoribb panasz az olcsóbb laptopokkal kapcsolatban. Vásároljon legalább négyórás akkumulátor-üzemidővel, de ha lehet, próbáljon meg olyan modellt elcsípni, amely hat órát vagy annál többet bír. Keresse az energiatakarékos funkciókat.


Ha laptopot akar vásárolni, fontolja meg, hogy talán többet költ, mint amennyit elsőre gondolt. A technológia gyakran változik, és az alap laptopok gyorsan lekörözik őket. Még egy kis sebességnövekedés is különbséget jelenthet aközött, hogy a géped egy év múlva elavulttá válik, vagy pedig több évig használható.


Laptop keresésekor vegye figyelembe a Maceket és a Windowsokat is. A Windows általában megfizethetőbb; sokan azonban a Macet szeretik a legjobban. A helyi elektronikai boltban kipróbálhatja őket. Ezt követően olvassa el az online véleményeket, hogy eldöntse, melyik a megfelelő az Ön számára.


Fél attól, hogy ellopják a laptopját? Fektessen be egy nyomkövető szoftverbe, mint például a CyberAngel Security, az Absolute Software laptopokhoz készült Lojack vagy a TheLaptopLock (amely ingyenes). Ezek növelik a laptop visszaszerzésének esélyét, mivel pontosan meghatározzák a regisztrált notebook helyét, amint az csatlakozik a világhálóra.


Legyen óvatos a laptopjához mellékelt memória mennyiségével kapcsolatban. Ahogy elkezdi feszegetni a határokat, és közeledik a maximális kapacitáshoz, észre fogja venni, hogy lassabb lesz. Legyen egy hordozható pendrive vagy külső merevlemez a különféle fájlok, például videók és zenék átviteléhez, hogy megspórolja a tárhelyet magán az eszközön.


Keressen olyan laptopot, amelynek képernyője matt, hogy minden fényviszonyok között tükröződésmentes legyen. A fényes képernyők visszaverik a napfényt és más fényforrásokat. Ez szörnyű hatással van a látására. Ez lehet a gyakori fejfájás oka is. Ennek elkerülése érdekében keressen matt képernyővel rendelkező laptopmodellt.


Mielőtt bárkitől vásárolna, érdeklődjön a garanciákról, l vagy a visszavételi szabályokról. Ha végül olyan számítógépet kap, amely nem működik, akkor lehet, hogy csak egy ajtótámasza lesz, ha az eladó nem veszi vissza vagy nem javítja meg! Előbb kérdezzen, majd vásároljon, hogy megvédje magát a későbbiekben.


Most már világosnak kell lennie, hogy egy kis szilárd információ sokkal egyszerűbbé teheti a laptopok témáját. Vigye magával az elolvasott tanácsokat, hogy kiderítse, mi a legmegfelelőbb az Ön számára. Kövesse az itt talált tanácsokat.

Copyright Masszázs