Ékszerek és mit kell tudni róla

Ékszerek vásárlása vagy eladása segíthet abban, hogy ezt a tökéletes darabot hozzáadja a gyűjteményéhez, vagy hogy további darabot értékesítsen az ügyfelek számára. Az ilyen vásárlás és eladás kutatást igényel, hogy ne veszítsen el pénzt. Ezeknek a tippeknek köszönhetően okosabb vásárlók vagy eladók lesznek az ékszereknél.

Fontolja meg egy kis hordóhenger vásárlását. Ha sok ékszert visel, vagy csak azt akarja, hogy a darabjait jó állapotban tartsa, akkor valószínűleg meglehetősen rendszeresen megtisztítja. Érdemes szerezni egy kis hordótartályt a polírozáshoz. Olcsó és alapos munkát végeznek.

Ha fém allergiája van, mindenképpen vásároljon nikkelmentes ékszereket. A nikkel egy olyan közönséges ötvözet, amelyet nemesfémekkel, például ezüstvel kevernek össze, hogy ezek rugalmasabbá váljanak. Maga az ezüst eredeti állapotában nagyon folyékony, és ezért nem elég jelentős ahhoz, hogy megfelelően ékszerré alakítsa. Gyakran újabb ötvözetet, például nikkelt adnak hozzá. Ne felejtse el ellenőrizni, hogy mit vásárol, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nikkel-mentes-e.

Ékszervásárláskor győződjön meg róla, hogy az ékszerészének felteszi a „helyes” kérdéseket az árukkal kapcsolatban. Meg kell vitatnia a gyémántminőségeket. Azt is meg kell kérdeznie, ki a osztályosok a darabjaikból. Tudja meg, mi az iskolai végzettségük és tapasztalataik, és nézze meg, milyen garanciák állnak az adott évfolyamra.

Nehéz feladat lehet a megfelelő ékszer megtalálása, amelyet különleges alkalomra hordhat. Ha folyamatosan viseli a haját, szép pár fülbevaló lóghat ki. Míg ha "elfoglalt" mintás ruhát visel, akkor az egyszerű nyaklánc és a fülbevaló fülbevalók lehetnek megfelelőbbek. Alapítsa ékszereit ruháitól, és mi egészíti ki, és biztosan megtalálja a megfelelő darabot erre a különleges alkalomra.

Ha elveszíti a fülbevalói pillangótartóját, könnyen kicserélheti azokat. A helyi kézműves boltokban az ékszerkészítő folyosókon fülbevalók cseréje található. Különböző fémekben találhatók, mint például ezüst, aranyozás, ezüstöztetés vagy ezüst tónusú fém. Többé nem kell kidobnia a régi fülbevalóit, meglehetősen megfizethető módon cserélheti ki a hátlapot.

Ékszervásárláskor ellenőriznie kell, hogy milyen fémet vásárol. Mindenki hallott arról, hogy egy olcsó nyaklánc zöldké válik, de a fülbevalók bizonyos fémeivel is rosszul reagálhat. Fülbevalókhoz keresse meg az "érzékeny bőr" felirattal ellátott tárgyakat, vagy rozsdamentes acél, ezüst vagy arany címkéket.

Mielőtt olyan fülbevalót vásárolna, amelyben gyémánt vagy más kövek vannak, ellenőrizze, hogy a kövek cserélhetők-e. Nem akarja, hogy olyan helyzetbe kerüljön, ahol a kövek estek ki a fülbevalóiból, és nem cserélhetők ki. Ha nem biztos benne, bármikor kérheti az ékszerésztől, mielőtt megvásárolja őket.

Mint láthatja, inkább az ékszerek vásárlása vagy eladása, mint gondolnák. Lábmunkát és türelmet igényel, de végül megéri, hogy segítsen Önnek megszerezni azt, amit szeretne, vagy többet eladni a jobb profit érdekében. A fenti tippek követésével úton van ékszerekre vonatkozó céljainak eléréséhez.
 

Copyright Masszázs